Populiarinant profesinį mokymą, įgyvendinant Erasmus+ projektą Nr. 2023-1-LT01-KA121-VET-000146317 ir jungiantis prie iniciatyvos 2023-ieji metai – Europos įgūdžių metai, gruodžio 11-15 dienomis Biržų technologijų ir verslo mokymo centre vyko praktiniai mokymai „Turkiškos virtuvės skonių paletė“.
Praktiniai mokymai buvo skirti tobulinti virėjo, konditerio, duonos ir pyrago gaminių kepėjo, kambarių tvarkytojo profesinio mokymo programų mokinių, mokytojų ir verslo atstovų praktinius įgūdžius, reikalingus mokant profesijų. Savo patirtimi ir receptais dalinosi kviestiniai ekspertai iš Turkijos, dirbantys „Belcekiz Beach Club Hotel“ penkių žvaigždučių viešbučio restorane, turintys daugiau nei 25 metų darbo patirtį: pagrindinis virtuvės šefas Nebi Durgun, virtuvės šefo padėjėjas Gani Ates ir maisto gamybos vadovas Zeynel Ozorman.