Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

     Balandžio 12-13 dienomis Biržų technologijų ir verslo mokymo centro durys buvo atviros visiems norintiems susipažinti su Centru iš arčiau. Sulaukėme lankytojų iš viso rajono taip pat ir svečių iš Pasvalio „Riešuto“ mokyklos, Biržų turizmo ir verslo centro, Biržų Kaštonų pagrindinės mokyklos. Vieni atvyko vedini smalsumo, kiti planuojantys mokslus mūsų Centre.
     Atvirų durų dienų metu lankytojai susipažino su plačiu profesijų pasirinkimu, apžiūrėjo erdves, susipažino su profesijų mokytojais. Didelio susidomėjimo sulaukė edukacinės veiklos „Pasidaryk pats“, kurios leido „pasimatuoti“ profesijas:
  • Apdailininko specialybės veikla „Dekoro detalė namų jaukumui“ suteikė galimybę išbandyti save dekoruojant sieną trafaretu ir kitais būdais;
  • Kompiuterinio projektavimo operatoriaus veikla „Paprojektuok su Autocad‘u“ suteikė galimybę lankytojams išbandyti šiuolaikinę grafinę projektavimo sistemą, kuri gali būti naudojama įvairiose veiklos srityse: statyboje, mechanikoje, elektrotechnikoje, baldų projektavime ir t.t.
  • Transporto priemonių remontininko specialybės veiklos „Padangų montavimo technologijos“ ir „Atlik savo automobilio diagnostiką“ sulaukė automobilių entuziastų ir savininkų dėmesio. Lankytojai turėjo galimybę patys pasikeisti savo automobilio padangas, bei susipažino su automobilių diagnostikos subtilybėmis.
  • Konditerio specialybės veikla „Konditerijos gaminių puošimo elementai“ leido lankytojams patiems pasidaryti torto papuošimus ir jais papuošti gaminius.
  • Virėjo specialybės veikla „Chinkalių gamybos paslaptys“ supažindino maisto gaminimo entuziastus su gruziniška virtuve ir išbandė savo jėgas praktiškai.
     Ačiū visiems už apsilankymą, geras emocijas, norą sužinoti daugiau apie mus!
    ČIA MOKYTIS IR DIRBTI GERA!
 

 

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus