S. Nėries g. 8, Vabalninko m., Vabalninko sen., Biržų r. sav., LT-41318 +370 668 76060 vabalninkoskyrius@btvmc.lt

Vabalninko skyriaus gyvenimas 2011-12

Rudens gėrybių ir puokščių paroda

 

    Rugsėjo 19-23 dienomis Vabalninko skyriuje vyko tradicinė "Rudens gėrybių ir puokščių paroda". Eksponatus šiai parodai ruošė visų grupių moksleiviai.

Susitikimas su Seimo Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto pirmininku

 

    2011 m. rugsėjo 23 d. Vabalninko skyriuje įvyko susitikimas su Seimo Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto pirmininku Valentinu Stundžiu.

    Susitikimo metu buvo aptartos švietimo įstaigų tinko optimizavimo problemos, bendrojo lavinimo ir profesinio mokymo aktualijos, svečias atsakė į susitikimo dalyvių klausimus.

„PASTEBĖK, IŠKLAUSYK, PADĖK!“

 

DSCF3218a       Lietuvos Socialinės apsaugos ir Darboministerijos bei Lietuvos socialinių darbuotojų asociacijos iniciatyva nuo 2004 metų kasmet rugsėjo 27 d. Lietuvoje oficialiai švenčiama Lietuvos socialinių darbuotojų diena.

Mokytojų diena

 

18a      Spalio 5 d. Vabalninko skyriaus Mokinių taryba, vadovaujama neformaliojo ugdymo organizatorės Valentinos Jarutienės surengė Mokytojų dienos šventę. Šventė prasidėjo vos peržengus mokyklos slenkstį – mokytojai buvo pasitikti su gėlėmis, dovanomis, smagiais sveikinimais ir linkėjimais.

Išvyka į saldainių fabriką „Rūta“

 

Rūta      2011 m. spalio 11 d. Vabalninko skyriaus mokiniai vyko į Šiaulių saldainių fabriką „Rūta“, kur tikėjosi ne tik pamatyti kaip gaminami saldainiai, bet ir patys jų paragauti.

Pirmakursių krikštynos

 

02a      Spalio 13 d. Vabalninko skyriaus Mokinių taryba ir vyresniųjų kursų moksleiviai organizavo tradicinę šventę - pagerbdami senuosius mokyklos dievus – šventino pirmakursius.

Vėlinių minėjimas

 

Velines      Prieš išsiskirstydami atostogauti, Vabalninko skyriaus mokiniai pakvietė mokyklos bendruomenę trumpam, bet labai prasmingam susibūrimui – Vėlinių minėjimui.

Mokinių atostogų metu Vabalninko skyriaus mokytojai kėlė kvalifikaciją.

 

 DSCF3438a     Lapkričio 3d. vyko seminaras „Profesinė mokytojo etika sprendžiant bendravimo problemas“, kurį vedė bibliotekos vedėja, etikos mokytoja Dalia Liaukevičienė.

Vaikinų tarpgrupinės krepšinio varžybos

 

I vieta      Lapkričio 9 d. Vabalninko skyriuje vyko vaikinų tarpgrupinių krepšinio varžybų finalinės varžybos.

Vabalninko skyriaus mokiniai dalyvavo Šiaurės šalių bibliotekų savaitės renginiuose

 

      Tęsdami gražias bendradarbiavimo tradicijas Vabalninko skyriaus mokiniai dalyvavo Vabalninko viešosios bibliotekos organizuotame Šiaurės šalių bibliotekų savaitės - Šviesos ir žodžio šventėje - kūrinio skaitymo balsu renginyje lapkričio 15d.

Puslapis 1 iš 3

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

 

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus