Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Įgyvendintas sveikatingumo projektas „Gyvenk sveikiau“

     Biržų technologijų ir verslo mokymo centro Vabalninko skyriuje įgyvendintas  Biržų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos lėšomis finansuotas sveikatingumo programos  projektas „Gyvenk sveikiau“, skirtas  BTVMC Vabalninko skyriuje 11-12 klasėse ir pagal profesinio mokymo programas su socialinių įgūdžių mokymosi programa besimokantiems mokiniams.

     Projektu buvo siekiama stiprinti programos dalyvių psichoemocinę sveikatą, skatinti fizinį aktyvumą ir ugdyti ilgalaikius sveikos gyvensenos įgūdžius. Šiam tikslui pasiekti buvo organizuotos  tiek vienkartinės, tiek ilgalaikės priemonės, darančios teigimą įtaką mokinių fizinei ir emocinei sveikatai,   formuojančios nuolatinius sveikos gyvensenos įpročius.

     Projekto metu vyko Kahoot žaidimas “Ką žinau apie sveiką gyvenseną”, “Mandalų terapija”,  mankštų ciklas, vakarinės užimtumo veiklos ”Vakaras su kamuoliu”,  atpalaiduojančio kvėpavimo užsiėmimų ciklas ”Įkvėpk ramybę”, integruotų profesinio mokymo pamokų projektas “Želmenys mūsų sveikatai”, paskaitos: “Kaip nepakenkti sau sportuojant”, “Galvoju ką valgau”, “Gamtos turtai - mūsų sveikatai”, praktinė laboratorija “Gaminame iš grūdų”,  Vabalninko skyriaus bendruomenė dalyvavo  Europos judumo savaitės renginyje. Įgytas patirtis, susiformavusius įpročius apibendrinome  baigiamajame programos renginyje - viktorinoje “Sveikas maistas - protui ir raumenims”, o aktyviausi programos dalyviai  buvo apdovanoti ekskursija į druskų kambarį su oro jogos ir sveikatingumo mankštos užsiėmimais.

     Programos dalyviai džiaugėsi aktyviomis veiklomis bei žadėjo  vadovautis įgytomis sveikos gyvensenos nuostatomis ir pasibaigus projektui.

Dalia Liaukevičienė

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus