Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png


Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/btvmc/domains/btvmc.lt/public_html/plugins/content/sigplus/metadata.php on line 325

Rekolekcijos jaunimui Vabalninke

 

 DSCF9914

Rekolekcijos jaunimui Vabalninke

     Sausio 10-12 dienomis  Biržų technologijų ir verslo m mokymo centro (BTVMC) Vabalninko skyriaus bendrabutyje  vyko rekolekcijos jaunimui „Kairos“ .Rekolekcijų iniciatorė – skyriaus vedėja Vilija Daukienė. Pagrindinės organizatorės - BTV–C tikybos mokytoja Sigutė Sakalauskienė, socialinė pedagogė  Laimutė Šlekienė, specialioji pedagogė Danguolė Uglinskienė.

    Rekolekcijose dalyvavo BTVMC moksleiviai, projekto „Turiu profesiją – turiu ateitį“ dalyviai, Biržų r. Vabalninko  Balio Sruogos , Biržų „Saulės“ gimnazijų, Kratiškių daugiafunkcinio centro mokiniai, buvę BTVMC Vabalninko skyriaus moksleiviai. Rekolekcijas vedė Švč. Nekaltosios Mergelės Marijos  tarnaičių kongregacijos sesės Jolita ir Aušra. Kartu su jomis dirbo devynių jaunų žmonių komanda.

     Sesė Jolita paaiškino, kad Kairos – tai laikas kaip ypatinga akimirka. Tai Dievo laikas, skirtas priimti Jo malinę, patirti atleidimą, artimo meilę.

     Kiekviena diena turėjo savo temą. Vyko mokymai,  liudijimai, pokalbiai grupelėse, atliktos įvairios užduotys. Rekolekcijų metu paliesta labai svarbi savęs pažinimo tema, kalbėta apie idealus, vertybes, kaip atsiliepti į Dievo draugystę, kokios yra kliūtys šiai draugystei, kaip ir kur  galima susitikti Dievą.

    Netradicinėje bendrabučio aplinkoje vyko šv. Mišios su komentarais, jas aukojo Vabalninko Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į Dangų parapijos klebonas Jonas Tamošiūnas. Jo rūpesčiu rekolekcijose dalyvavo, vedė pokalbius su jaunimu, klausė išpažintis Panevėžio Švč. Trejybės bažnyčios  rektorius Pavel Andžejevski, Kupiškio  Kristaus žengimo į Dangų parapijos dekanas Mindaugas Kučinskas, Pasvalio Šv. Jono Krikštytojo parapijos dekanas Henrikas Kalpokas, Papilio Nekaltosios Švč. Mergelės Marijos parapijos klebonas Vidmantas Kareckas.

    Rekolekcijų metu dalyvių maitinimu  rūpinosi valgyklos darbuotojos  Juratė Mačinskienė ir Agnė Krisiukėnienė, saugumu ir ramybe  - bendrabučio darbuotojos  Dalia Mikėnienė, Diana Vasiliauskienė, Aniceta Grikinienė, Regina Čirvidienė.

 

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus