Konditerio modulinė profesinio mokymo programa

Floristo

      Valstybinis kodas: M44101301

      Švietimo sritis: Paslaugos asmenims

      Švietimo posritis: Viešbučių ir maitinimo paslaugos

      Būtinas vidurinis išsilavinimas

      Programos trukmė 1,5 metai

      Teorinio mokymo trukmė 18 sav.

      Praktinio mokymo trukmė (įskaitant ir baigiamąją praktiką) 42 sav.

      Aprašymo santrauka:

      Modulinė konditerio mokymo programa skirta parengti kvalifikuotą konditerį, gebantį savarankiškai dirbti įvairiose maitinimo įmonėse, duonos ir pyrago gaminių kepimo ir konditerijos įmonėse. Programoje numatyta 7 privalomieji moduliai: Įvadas į profesiją; Darbo vietos paruošimas; Mielinių tešlų konditerijos gaminių gamyba; Konditerijos pusgaminių ir puošimo elementų gamyba; Nemielinių tešlų konditerijos gaminių gamyba; Kreminės konditerijos gamyba; Įvadas į darbo rinką. Taip pat – 3 pasirenkamieji moduliai: Šakočių gaminimas; Desertų gamyba; Rankų darbo saldainių gamyba. Asmens įgytos kvalifikacijos vertinimo metu bus vertinamos kompetencijos: paruošti gamybai maisto produktus ir žaliavas, gaminti konditerinį gaminį, jį dekoruoti. Kitų kompetencijų įgijimas vertinimas žinių ir supratimo pagrindu, baigus modulio programą. Asmenys, įgiję konditerio kvalifikaciją, galės dirbti duonos, konditerijos, maitinimo paslaugas teikiančiose įmonėse. Baigus šią mokymo programą, mokymąsi galima tęsti pagal aukštojo mokslo studijų programas.

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras

viešoji įstaiga, įmonės kodas 302643724

Skratiškių g. 6, LT-41156, Biržai (8 450) 32134 info@btvmc.lt