Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Profesinio mokymo diplomai floristams

      Biržų technologijų ir verslo mokymo centro direktorius  vasario 2 d.,  įteikdamas floristo modulinės profesinio mokymo programos baigimo diplomus, džiaugėsi absolventų pasiekimais ir ragino sėkmingai įsilieti į darbo rinką  ar tęsti mokymąsi   siekiant aukštesnių profesinių kvalifikacijų. Kalbėdamas apie mokymosi visą gyvenimą idėją, direktorius pabrėžė apie tęstinio mokymosi galimybę ir kvietė absolventus ja pasinaudoti.

      Dalindamosi įspūdžiais apie mokymąsi Centre, absolventės dėkojo ne tik už suteiktą kvalifikaciją, bet ir už nuoširdų bendradarbiavimą. Buvusi mokinė Inga, atsakydama į klausimą, ką jai davė ugdymo įstaiga, minėjo, kad čia įgijo naujų idėjų, išmoko kruopštumo ir susikaupimo. Floristo profesiją absolventė pasirinko jau žinodama, kad yra galimybė patobulinti profesines žinias. Ateityje buvusi mokinė sieks pasinaudoti šia patirtimi tiek profesinėje, tiek asmeninėje veiklose.

      Absolventės džiaugėsi savo profesijos mokytojomis, jų nuoširdumu ir gebėjimu sukurti tokią mokymosi aplinką, kurioje žinių ir praktikos buvo galima įgyti emociškai darnioje atmosferoje. Įgijusi floristo kvalifikaciją absolventė Laima suprato, kad ši profesija padės geriau suprasti meną ir kurti jį kasdienėje veikloje.

      Smagu, kad baigusios floristo modulinę profesinio mokymo programą absolventės domėjosi ir atskleidė savo tolesnio profesinio tobulėjimo svajones. Džiugu, kad Biržų technologijų ir verslo mokymo centras suteikia žmonėms galimybę įsigyti jų mėgstamą, paklausią darbo rinkoje profesiją bei atskleisti savo talentą.

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus