Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Svečiai iš Zaļenieku komerciala un amatniecibas vidusskola

DSC 0562a

      Kovo 15 dieną Biržų technologijų ir verslo mokymo centras (toliau Centras) priėmė svečius iš Zaļenieku komerciala un amatniecibas vidusskola (Latvijos Respublika). Šįkart svečiavosi automobilių mechaniko specialybės mokiniai, lydimi mokyklos direktorės pavaduotojos Valijos Barkovskos, automobilių mechanikos mokytojo Elmaro Antono ir latvių kalbos mokytojos Lygos Andionos.

      Susitikimas buvo organizuotas tęsiant šiltą ir gražų šių dviejų mokyklų bendradarbiavimą (bendradarbiavimo sutartis buvo pasirašyta 2016.11.14). Vizito metu projektų vadovės Marytės Bistrickienės iniciatyva buvo svečiams sudaryta dienotvarkė.

      Kadangi svečiai atvyko iš gana toli, pirmiausia juos pavaišinome kava ir arbata. Sušilusius ir užkandusius juos palydėjome į biblioteką, kur mūsų profesijos mokytoja Regina Karosienė trumpai pristatė Centrą. Mokytoja turėjo rimtą pagalbininką - I kurso 63 grupės mokinį Karolį Vaitaitį, jaunuolį laisvai kalbantį latvių kalba. Pristatymui pasibaigus iniciatyvą perėmė praktinio mokymo vadovas Almantas Janušonis, kuris aprodė ir supažindino svečius su visa mūsų mokymo baze, t.y. mokymo įranga, kabinetais, įvairiais prietaisais ir t.t.

      Viso vizito metu nuo pat ankstaus ryto mūsų Centro virėjo specialybės mokiniai „plušėjo“ virtuvėje, padedami profesijos mokytojų Renatos Kaminskienės, Vitalijos Pociūnienės, Laimutės Pilkauskienės - virė tradicinį lietuvių patiekalą – cepelinus.

      Latvijos mokyklos direktorės pavaduotoja tarė keletą žodžių, ji pabrėžė, kad yra labai dėkinga už tokį jaukų sutikimą ir visą dieną jautėsi lyg namuose.

      Centras suorganizavo svečiams išvyką po Biržų kraštą: nuvykome į Biržų regioninį parką, kur mus šiltai pasitiko parko direktorius Kęstutis Baronas ir papasakojo mūsų svečiams (latvių kalba) apie Biržų kraštą, aplankėme ir Biržų pilį, ėjome pėsčiųjų tiltu per Širvėnos ežerą bei grožėjomės apylinkių vaizdais nuo Kirkilų bokšto.

      Vizitas buvo puikus: visi buvome geros nuotaikos, vyko sklandus bendravimas. Tikimės tolimesnio bendradarbiavimo.

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus