Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

2016 m. laidos Absolventams (ir visai bendruomenei)!!!

DSC 1146a

 

      Birželio 28 d. 138-iems Biržų technologijų ir verslo mokymo centro absolventams buvo įteikti profesinio mokymo diplomai, liudijantys apie įgytas profesines kvalifikacijas. Be abejo, tai tik nelengvo gyvenimo kelio pradžia. Tačiau tai labai svarbus, vertingas startas.

 

      Įvairūs, įdomūs, skirtingi – tokie Jūs buvote: 25 grupės (apdailininko/statybininko), 26 grupės (automobilių mechaniko), 27 grupės (virėjo/floristo), 43 grupės (prekybos įmonių vadybininko padėjėjo), 44 grupės (floristo) ir 54 grupės (apdailininko/statybininko) profesinio mokymo programų mokiniai. Mes Jus prisimename ir prisiminsime. To paties tikimės ir iš Jūsų... Kad geriau išliktų prisiminimai siūlome pažiūrėti filmuką apie mokymąsi, gyvenimą Biržų technologijų ir verslo mokymo centre.

      Taip pat „suradome“ Jūsų minčių apie mus. Dėkojame už nuoširdumą (tuo Jūs šie tiek ir skiriatės nuo „akademinių“ ugdymo įstaigų mokinių...).

      „Kuo greičiau mokyklą baigti norėjome,

      negalvojome vakar mes visai,

      kad iš klasės amžinai išėjome.

      Išeiname kiekvienas keliais skirtingais.

      Paliekame viską, ir kas gražu ir kas nemiela.

      Paliekame tai ko pasiimti negalime...

      Tu buvai griežta ir reikli, gera ir atlaidi, piktoka ir besišypsanti. Ir mes buvome visokie. Linksmi, triukšmingi, tinginiai ir stropuoliai, neklaužados. Tu mylėjai mus. O jei ir barei, tai tik tam, kad būtume geresni. Laikas greitai audžia savo voratinklį prisiminimų gijomis. Šiandien esame dėkingi TAU už tai, kad buvai... Už tai, kad išmokei būti geru žmogumi ir mylėti save. Visi prisiminimai išliks širdyje amžinai... AČIŪ!“ (skirta mokytojai Editai) (absolventė Oresta).

      „Diplomas rankose! O buvo taip: išeinant mokytis į vadinamą „profkę“ daugelis sakė - nebaigsi, ištekėsi, vaikų prisidarysi, eik mokytis kitur, nes ten sugadins tave ten ir panašiai...

      O dabar aš Jums sakau - eikit Jūs velniop, aš laiminga baigusi BTVMC!!! Atsiprašau, dar  nesugedau, tris metus praleidau SUPER!!! Nėra toje " profkėje" taip blogai, kaip daugelis manote (absolventė Monika).

      

      

 

 

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus