Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Studijos 2015

,,Studijos 2015“

 

DSC 0008a      Vasario 5-7 d. Vilniaus parodų rūmuose ,,Litexpo“ vyko XIII tarptautinė mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda ,,Studijos 2015“. Vasario 6 d. Biržų technologijų ir verslo mokymo centrui bei Panevėžio regionui atstovavo Virėjo profesinio mokymo programos mokiniai Žydrūnas Skavaronskas, Rytis Tamošaitis, Egidija Jasinskytė, Virginija Urbonaitė ir profesijos mokytoja Renata Kaminskienė.

      Sulaukėme komplimentų, jog mūsų ekspozicija – puošni, spalvinga, meistriška. Juos turime pasidalinti su Biržų pilies restorano ,,Pilies skliautai“ vadove Renata Greviškiene, kuri padėjo pagaminti parodos skanėstus: užtepėles, varškės spurgas, braškes aplietas šokoladu, įspūdingus, sudėtingų formų šokolado gaminius. Žiūrovai taip pat grožėjosi floristo profesinio mokymo programos mokytojų Audronės Čiapienės ir Ingridos Pranauskaitės sukurta stalo kompozicija. Ekspozicijoje vyravo raudona spalva, širdies formos detalės bei romantiškai rusenanti žvakė sufleravo jos temą – artėjančią Vasario 14-ąją, Šv. Valentino dieną.

      Norėjome parodos lankytojus ne tik pavaišinti, bet ir patikrinti jų žinias apie kulinariją, konditeriją ir profesinį mokymą, todėl surengėme improvizuotą viktoriną be pralaimėjimo ,,Atsakyk ir paragauk“. Buvo pateikti įvairūs klausimai: Iš ko pagamintas šis patiekalas? Kiek metų mokosi būsimieji virėjai? Ar tai saldus gaminys? Tai lankytojus paskatino diskutuoti, dalintis patirtimi.

      Podiumo programoje pasirodė neformalaus ugdymo programos ,,Šokių studija“ šokėjai ir floristinės kolekcijos ,,Bang bang“ modeliai (Reda Mitraitė, Laima Kiškytė, Brigita Kondrotaitė, Oresta Karčiauskaitė, Viktorija Laiconaitė, Lukas Baltutis, Saulius Vaitekūnas, Salvinas Samulis, Justina Pranskūnaitė, Lolita Pranskūnaitė, Robertas Bružas, Edita Rožėnaitė, Eivydas Šiškovas, Deimantas Zvilna. Rasa Tribere, Danas Dagys, Tomas Šileika (vadovė Edita Prunskienė; kolekcijos kostiumų dizainas: profesijos mokytojos Ingrida Pranauskaitė ir Audronė Čiapienė). Žiūrovai gausiais aplodismentais atsidėkojo mokiniams už jų artistiškumą, eleganciją, išradingumą.

      ,,Išeini su atsakymu“ – toks buvo šių metų parodos šūkis. Todėl tikimės, kad parodos lankytojai į savo mokyklas ir namus grįžo kupini gerų įspūdžių apie profesinį mokymą (-si) kaip kūrybingą, prasmingą ir įdomią veiklą.

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus