Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Atvėrėme duris...

Atvėrėme duris...

 

DSC 0100a      „Šiais mokslo metais į profesines mokyklas įstojo rekordinis skaičius mokinių, dešimtadaliu daugiau nei planuota. Manau, kad populiarumą lemia ir besikeičiantis visuomenės požiūris į amato vertę, kvalifikuotų darbuotojų paklausa ir modernus profesinis rengimas. Profesinis mokymas keičiasi iš esmės. Dauguma mokyklų turi atnaujintas mokymo bazes, kur mokoma dirbti naujausia įranga. Atėjęs į profesinę mokyklą žmogus įgyja kvalifikaciją ir gauna darbą, neretai labai neblogai apmokamą, arba sukuria savo verslą“, - sako Švietimo ir mokslo ministras Dainius Pavalkis.

      Ministro žodžių teisingumu galėjo įsitikinti visi balandžio 10 d. apsilankę Biržų technologijų ir verslo mokymo centre. Šią dieną Lietuvos Respublikos Švietimo ir mokslo ministerijai, paskelbus Atvirų durų dieną profesinio mokymo įstaigose, įvyko renginys, skirtas supažindinti visuomenę su mokymosi galimybėmis Centre.

      Į renginį atvykusiems Biržų rajono ir miesto bendrojo lavinimo mokyklų mokiniams ir mokytojams buvo išsamiai pristatyta Centro veikla. Skyriaus vedėjas M.Vegys kalbėjo apie ugdymo organizavimo ypatumus, projektų įgyvendinimo patirtimi dalijosi projektų vadovė M. Bistrickienė, džiugią nuotaiką kūrė neformalaus ugdymo vadovės E. Prunskienės parengti mokiniai.

      Aktualią informaciją savo ateitį planuojantiems mokiniams pateikė Panevėžio TDB Biržų skyriaus Jaunimo darbo centro vyr. specialistė L. Krauklytė ir Panevėžio kolegijos atstovai. Jiems buvo atsidėkota floristo mokymo programos mokinių sukurtais krepšeliais-puokštėmis (profesijos mokytoja I. Pranauskaitė).

      Baigiamoji renginio dalis – Mokinių tarybos narių ekskursija, vadovaujama kuratorės G. Jankūnienės po Centro mokymo klases ir laboratorijas, kur svečiai stebėjo virėjo, apdailininko (statybininko) (profesijos mokytoja J. Širmelienė), automobilių mechaniko (profesijos mokytojas R. Vaičiulėnas), prekybos įmonių vadybininko padėjėjo (profesijos mokytoja R. Karosienė), floristo profesinio mokymo programos praktinius užsiėmimus. Virėjo profesinio mokymo programos mokiniai vaišino svečius savo pagamintais saldumynais (profesijos mokytoja R. Kaminskienė).

      Centro bendruomenė džiaugiasi sulaukusi gausaus būrio svečių ir tikisi daugumą jų sutikti dar kartą Rugsėjo 1-ąją.

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus