Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Pamoka autoservise

Pamoka autoservise

 

DSC 0004a      Gegužės 16 d. automobilių mechaniko specialybės mokiniai lankėsi socialinio partnerio UAB „V. Briedis ir partneriai“ autoservise. Šiame servise atliekami įvairūs automobilių techninės priežiūros ir remonto darbai. Didžiąją teikiamų paslaugų dalį sudaro važiuoklės ir transmisijos remontas.

      Pirmiausia mokiniai susipažino su įmonėje esančia parduotuve, kurioje darbuotojai papasakojo, kaip vyksta detalių prekyba, kur jos laikomos. Mokiniams buvo įdomu sužinoti, kaip ieškoma detalių ir kaip jos užsakomos. Prekybos ir logistikos tinklas Europoje taip išvystytas, jog net tolimuose kraštuose pagamintos automobilių dalys įmonę pasiekia per trumpą laiką.

      Autoserviso darbuotojas mokinius supažindino su įmonėje atliekamais darbais, turima įranga: automobilių įpurškimo sistema, diagnostikos prietaisu, generatoriaus tikrinimo stendu, motociklų ir automobilių ratų balansavimo, automobilio tepalų keitimo įranga, pademonstravo, kaip veikia stabdžių tikrinimo stendas.

      Sužinojome, kad įmonė skatina vairuotojus tinkamai prižiūrėti automobilius. Specialiai įrengtame stende matėme visiškai susidėvėjusių automobilių deformuotas, suirusias dalis. Įsitikinome, jog laiku atlikta techninė priežiūra, remontas daro automobilį ne tik saugesnį, bet ir ekonomiškesnį, mažina eksploatacijos išlaidas.

      Apsilankymas servise mokiniams suteikė daug naudingos informacijos, kai kurie norėtų čia atlikti ir praktiką. Mokinius lydėjo profesijos mokytojai V. Čiapas ir R. Vaičiulėnas, išvyką organizavo D. Plikšnis.

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus