Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

„FUXUS-NEKRIKŠTUS”

„FUXUS-NEKRIKŠTUS”

 

Fuksų krikštynos      Biržų skyriuje plito pavojingas rudeninis virusas „FUXUS-NEKRIKŠTUS”. Šis virusas buvo pavojingas tik pirmo kurso mokiniams. Todėl š.m. lapkričio 22 d. 1100 val. buvo paskelbta visuotinė akcija-vakcinacija „PASKIEPYK IR IŠGELBĖK FUKSĄ!“.

      Pirmakursių grupės tapo „drąsūs, stiprūs, vikrūs“ komandomis, kurios turėjo atlikti namų darbus: sugalvoti komandos pavadinimą, šūkį, prisistatymą, komandos aprangą ir išmokti zumbos judesius. Visą savaitę mokykloje jautėsi sujudimas, skambėjo zumbos garsai, vyko aktyvus pasiruošimas krikštynoms.

      Lapkričio 22 d. rytą į mokyklą atvyko apsauginiais rūbais vilkinti patyrusių infektologų komanda (mokytojai D. Žukauskas, I. Ruplėnienė, D. Makrickas, J. Širmelienė, G. Jankūnienė) su savo asistentais (vyresniųjų kursų mokiniais), kurie sukvietė visus fuksus į gydymo procedūras.

      Pirmakursių gydymą sudarė 2 gydymo kursai. 1-asis: intensyvaus gydymo bei vakcinacijos, kuris vyko dieną, o 2-asis: aktyvios reabilitacijos - diskotekoje.

      Aktų salėje padarę apšilimą – „zumbos flashmob“, dezinfektuotos dujų kameroje ir pažymėtos komandos iškeliavo į kliūčių ruožus. Pavargę, bet laimingi visi fuksai susirinko į sporto salę, kur komandos prisistatė ir susirungė sportinėse estafetėse. Po visų užduočių pirmakursiai suklupę ant kelių tarė priesaikos žodžius, suvalgė vaistų tabletę. Išgiję ir pakrikštyti, tapo pilnateisiais bendruomenės nariais.

      Kiekviename akcijos etape pirmakursių pastangos buvo vertinamos - buvo išrinkta šauniausia fuksų grupė, kuria tapo apdailininko (statybininko) specialybės 15 grupės mokiniai.

krikštynos

      Visos grupės gavo medicinines tinkamumo mokslams pažymas bei buvo apdovanoti saldžiaisiais prizais.

 

Organizatoriai

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus