Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Rugsėjo 1-oji - Mokslo ir žinių diena

 DSC 0211a

      Tai linksma šventė ir susikaupimo akimirka prieš didelį darbą. Ji suburia mus visus bendram tikslui, atveria tobulėjimo erdves, vedančias į pažinimą. Pirmakursiams - tai susipažinimas su grupės auklėtojais, naujais draugais, vyresniesiems-smagus susitikimas po vasaros atostogų.

      Mokiniai, nešini gėlių puokštėmis, susirinko mokyklos kieme. Renginį vedė projektų vadovė Marytė Bistrickienė. Šventės nebūna be sveikinimų. Pirmasis susirinkusius pasveikino Centro vadovas Dainius Žukauskas, palinkėjęs visiems ištvermės, sveikatos, sėkmės. Gerų, sėkmingų mokslo metų linkėjo Biržų rajono savivaldybės administracijos direktorius Jonas Jonušys. Savo karjerą pradėjęs Vabalninko žemės ūkio technikume, džiaugėsi jaunų žmonių pasirinkimu įsigyti specialybę profesinėje mokykloje. Renginyje dalyvavo ir verslo atstovas, „Biržų duonos“ komercijos direktorius Andrius Kurganovas, kuris mokiniams palinkėjo sėkmės, tikėdamasis, kad jie baigę mokyklą papildys įmonės darbuotojų gretas.

      Skambant Lietuvos respublikos himnui, buvo pakelta Lietuvos vėliava. Pagal tradiciją ją kelia pirmieji pateikę prašymus mokytis Centre. Šiais metais tai buvo virėjo specialybės mokinė Ugnė Samukaitė ir apdailininko (statybininko) specialybės mokinys Ernestas Sidorkovas.

      Pirmakursiams buvo pristatyti auklėtojai. Tada visi suėjo į klases. Prasidėjo pirmoji pamoka. Po jos mokiniai mokyklos kieme žiūrėjo nuotaikingus filmukus iš mokyklos gyvenimo, skanaudami virėjų paruoštas vaišes.

      14 val. .Konferencijų salėje Centro pedagogai susitiko su Biržų rajono meru Valdemaru Valkiūnu.

      Nuoširdžiai sveikiname visus Biržų technologijų ir verslo mokymo centro bendruomenės narius, pradedančius naujus mokslo metus!

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus