Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Nacionalinis mokinių profesinio

Nacionalinis mokinių profesinio meistriškumo konkursas

 

Nacionalins konkursas      Konkursas prasidėjo namų darbų pristatymu. Konkurso dalyviai turėjo pristatyti savo pasirinktą prekę bei AB ,,Žemaitijos pieno“ produktus. II-ame etape pildė PVM sąskaitas-faktūras, galiausiai pirkėjus aptarnavo kompiuteriniu kasos aparatu.

      Konkurse dalyvavo komandos iš Biržų technologijų ir verslo mokymo centro, VŠĮ Kelmės profesinio rengimo centro, Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos, Viešosios įstaigos Kuršėnų politechnikos mokyklos, Tauragės profesinio rengimo centro, Vilniaus turizmo ir prekybos verslo mokyklos, Panevėžio prekybos ir paslaugų verslo mokyklos, Žeimelio žemės ūkio mokyklos, Joniškio žemės ūkio mokyklos. Mokiniai pademonstravo pasiekimus, įsigijo naujų draugų, susipažino su Šiaulių profesinio rengimo centro prekybos ir verslo skyriumi.

      Konkurse dalyvavo Biržų technologijų ir verslo mokymo centro pirmo kurso prekybos įmonių vadybininko padėjėjo specialybės 28 gr. mokinės Aurelija Bernotaitė ir Viktorija Laiconaitė. Jas lydėjo vyresniosios profesijos mokytojos Iveta Ruplėnienė ir Laimutė Pilkauskienė.

      Vabalninko skyriui atstovavo pramonės įmonių vadybininko specialybės mokiniai Birutė Mikalauskaitė ir Justas Kučas. Juos lydėjo vyresnioji profesijos mokytoja Danguolė Repečkienė.

      Likome nustebinti naujausia mokymosi įranga ir mokytojų svetingumu. Įgijome patirties, kaip reikia dirbti kasos aparatu ,,CenTux“ ir kaip aptarnauti klientus. Labai patiko dalyvauti šiame konkurse ir pasitikrinti savo gebėjimus.

      Mokytojai lankėsi Burbiškių dvare ir Kryžių kalne bei vienuolyne.

Straipsnį parengė Biržų TVMC II kurso 28 gr. prekybos įmonių vadybininko padėjėjo profesinės mokymo programos mokinės Viktorija Laiconaitė ir Aurelija Bernotaitė

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus