Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Tėvai ir mokykla

Tėvai ir mokykla

 

      Tėvų susirinkimasVasario 10 d. Biržų technologijų ir verslo mokymo centro Biržų skyriuje įvyko mokinių tėvų susirinkimas. Per renginį stengtasi tėvams atskleisti visapusišką mokyklos gyvenimą.

      Vestibiulyje veikė mokinių kūrybos paroda. Renginio pradžioje aktų salėje mokiniai, vadovaujami meninės saviraiškos būrelio mokytojos Editos Prunskienės, demonstravo madas bei šoko. Lietuvių kalbos mokytojų Astos Bacevičienės ir Gražinos Kregždienės parengti mokiniai dėkingumą tėvams išreiškė deklamuodami eiles. Savo kūrybą pristatė meniškieji virėjai - fotografija besidomintis Žygimantas Šernas ir gitara grojantis Tomas Talmontas.

      Po kultūrinės renginio dalies skyriaus vedėjas Mindaugas Vegys pristatė Biržų skyriaus I pusmečio pažangumo-lankomumo rezultatus. Direktoriaus pavaduotojas ugdymui Dainius Žukauskas tėvus supažindino su Centro strateginio plano esminiais punktais, taip pat apžvelgė Centro I pusmečio pažangumo-lankomumo rezultatus. Gimnazijos skyriaus vedėja Zita Vainauskienė tėvus informavo apie artėjančių brandos egzaminų pasirinkimo ir laikymo tvarką, praktikos vadovas Alfonsas Čyžius kalbėjo apie automobilininkų būrelio veiklą. Socialinė pedagogė Laimutė Šlekienė apibendrino prieš tėvų susirinkimą organizuotos tėvų apklausos duomenis.

      Toliau tėvai, grupių auklėtojai ir mokytojai bendravo bibliotekoje, vaišinosi kulinarijos mokytojo Deimanto Jankūno ir mokinių pagamintais tortais ir sausainiais. Vaišių stalą serviravo mokiniai padedami mokytojos Reginos Karosienės.

      Iš renginio tėvai grįžo ne tuščiomis. Jiems buvo įteikti Laimutės Šlekienės ir bibliotekos vedėjos Audronės Čiapienės kartu su mokiniais sukurti atvirukai-laiškai. Tėvams buvo įteiktos padėkos už gerus jų vaikų I pusmečio mokymosi rezultatus.

      Džiaugiamės sulaukę nemažo skaičiaus tėvų, kurie neliko abejingi savo vaikų mokymuisi.

      

      Mokinių parodoje eksponuota: floristikos būrelio 124, 129, 130 ir 6 gr. mokinių kūryba (mokytoja Ingrida Pranauskaitė), apdailininko specialybės mokinių kūryba (mokytoja Jolanta Širmelienė), šaltkalvystės pamokų metu sukurti darbai (mokytojai Romas Vaičiulėnas ir Vidas Povilionis), medienos apdirbimo pamokų metu sukurti darbai (mokytojai Vitalija Pociūnienė ir Artūras Ragaišis)

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus