Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

„Erasmus+“ 35 metų jubiliejaus minėjimas

2022 m. rugsėjo 10-11 d., minint „Erasmus+“ 35 metų jubiliejų, Vilniuje vyko šventiniai renginiai. Šiais metais programos organizatoriai ir dalyviai orientavosi į tai, kaip svarbu yra išlaikyti vienybę, puoselėti draugiškus bendradarbiavimo ryšius ir pasijausti vienos didelės „Erasmus+“ šeimos dalimi. Renginiuose dalyvavo švietimo, verslo, nevyriausybinių organizacijų atstovai, studentai, mokytojai, mokiniai, jaunimo projektų dalyviai. Prie jų džiugiai prisijungė ir Biržų technologijų ir verslo mokymo centro bendruomenės komanda.

Pirmąją renginių dieną organizuotoje šventinėje eisenoje mokyklos atstovai, pasidabinę Centro atributika bei nešini mokyklos vėliava, žygiavo sostinės gatvėmis link Rotušės skanduodami: „Biržai loves Erasmus plius/ Mes iš BTVMC!”. Parado dalyvius vedė ir eiseną skambiais maršais pagražino vienas iš geriausių šalyje Vilniaus universiteto orkestras. Vėliau Rotušėje vyko šventinė programa bei koncertas. Šventės dalyviai galėjo pasidaryti momentinių nuotraukų bei įamžinti savo įspūdžius nuotraukų sienoje, paragauti gardžios kavos, pasivaišinti skaniais šventiniais keksais.

Antrąją renginių dieną, sekmadienį, sostinėje vyko „Rimi Vilniaus maratonas 2022“. Biržų technologijų ir verslo mokymo centro mokytojai ir mokiniai prisijungė prie „Erasmus+“ bėgikų  komandos. Net ir esant darganotam orui, visą maršruto distanciją bėgikai buvo griausmingai palaikomi žiūrovų, tarpinėse stotelėse jėgų įkvėpė muzikantai bei savanoriai, dalijantys vandenį. Kiekvieno, įveikusio distanciją, laukė atminimo medaliai bei renginių organizatorių dovanos. Smagu, kad kai kuriems iš Centro mokinių pavyko įsiamžinti su Lietuvos įžymybėmis, kartu įveikusiais bėgimą!

Tarptautiškumas yra viena iš Biržų technologijų ir verslo mokymo centro prioritetinių krypčių (strateginių tikslų), todėl nedvejodami prisijungėme prie šių Švietimo mainų paramos fondo organizuojamų renginių. Turėjome progą susipažinti su kitų mokymo įstaigų atstovais (nemažą dalį sudarė studentai, atvykę mokytis pagal ,,Erasmus+“ programą), dar labiau įsigilinti į ,,Erasmus+“ programą ir jos sėkmės istorijas bei praplėsti savo akiratį. Grįžome emociškai paaugę ir sutvirtėję. Nekantriai laukiame ateinančių susitikimų su  didele ir puikia ,,Erasmus+“ šeima!

 

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus