Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Rugsėjo 1-osios šventė

      Gražus rudens rytas sukvietė Biržų technologijų ir verslo mokymo centro mokytojus ir mokinius į prasmingą mokslo metų pradžios šventinį paminėjimą. Šiais metais renginį „pakoregavo“ ypatinga epidemiologinė situacija. Todėl, atsižvelgiant į mokytojų ir mokinių saugumą, buvo nuspręsta šventę organizuoti skirtingu laiku įvairių amžiaus grupių jaunuoliams.

      I-os gimnazinės klasės ir I-o kurso mokiniams šventinis renginys prasidėjo 9.00 val. lauke prie pagrindinio įėjimo. Susirinkusiuosius muzikiniu kūriniu pasveikino II kurso mokiniai – mokinių tarybos nariai – Miglė, Monika ir Lukas. Vėliau direktoriaus pavaduotoja ugdymui M. Bistrickienė administracijos vardu pasveikino visus susirinkusiuosius, linkėdama naujų žinių, kūrybiškumo, darbinės energijos, pasitikėjimo savimi, ragino nebijoti priimti iššūkius.

      10.00 val. į mokymo įstaigą susirinko II-os  gimnazinės klasės ir II-o kurso mokiniai, kurie šventinėmis nuotaikomis ir prabėgusios vasaros įspūdžiais skubėjo pasidalinti su savo klasių auklėtojais jau iš anksto nurodytuose kabinetuose. Neįprastas rytas buvo ir III-kursiams Centro ugdytiniams. Jie į mokymo įstaigą rinkosi 11.00 val. Nuoširdūs pokalbiai su grupių auklėtojais paskutinius metus Centre besimokančius jaunuolius vertė pagalvoti apie savo ateities planus ir tolesnio mokymosi perspektyvas.

      Bendras įstojusiųjų į  I-ą kursą mokinių skaičius yra 358 iš jų 153 Vabalninko skyriuje. Taigi, Biržų technologijų ir verslo mokymo centre dabar mokosi 733 mokiniai. Šiais metais pirmą kartą suformuota specialiųjų ugdymosi poreikių mokiniams skirta ,,Kambarių tvarkytojo“ modulinė profesinė mokymo programa su socialinių įgūdžių ugdymo programa.

      Naujais iššūkiais ir būsimomis patirtimis prasidėję mokslo metai visus Centro bendruomenės narius sutelkė mąstyti ir būti pasiruošusiu įgyvendinti savo pačių nustatytas prioritetines perspektyvas – tobulinti nuotolinio mokymo(si) sistemą, plėtoti pameistrystės mokymo formą, didesnį dėmesį kreipti į ugdymo(si) kokybę ir psichologinį mokinių ir mokytojų vientisumą.

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus