Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Šventinis renginys

 Untitled 2a

      Gruodžio 21 dieną vyko šventinis renginys, skirtas mokyklos 30 – ies metų jubiliejui paminėti. Skambant muzikai atvykę svečiai buvo sutikti mokyklos vestibiulyje.  Užsiregistravusiems buvo įsegtas mokyklos – ženklelis ir įteikti suvenyrai. Svečiai buvo palydėti į aktų salę, kur vyko iškilmingas renginys, prasidėjęs mokyklos šokių būrelio „Šėlsmas“, vadovaujamo Editos Prunskienės, pasirodymu. Renginio vedėjai (mokiniai Lijana Makšimaitė ir Dovydas Šimonis bei mokytojai Marytė Bistrickienė ir Vidas Povilionis) kreipėsi į gerbiamus svečius, mokytojus, mokinius. Visi buvo pakviesti pabūti kartu su mumis, apžvelgti mokyklos nueitą 30 metų kelią. Buvo rodomos skaidrės iš mokyklos gyvenimo, kurias komentavo mokytojas Vidas Povilionis.

      Į renginį atvyko svečiai: LR Seimo nariai Viktoras Rinkevičius ir Audrys Šimas, Biržų rajono savivaldybės atstovai (meras Valdemaras Valkiūnas, mero pavaduotoja Irutė Varzienė, švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Rimantas Jocius, vyriausiasis specialistas Marijonas Nemanis), Biržų krašto muziejaus „Sėla“ direktorius Gintaras Butkevičius, užimtumo tarnybos klientų aptarnavimo departamento Biržų skyriaus vedėja Eugenija Grabauskienė, regiono profesinių mokyklų (Rokiškio, Kupiškio, Panevėžio, Joniškėlio, Utenos, Joniškio) bei rajono bendrojo ugdymo mokyklų („Saulės“, „Aušros“, “Atžalyno“, “Kaštonų“, Pačeriaukštės, Pabiržės, Vabalninko) atstovai. Visi atvykę svečiai sveikino mokyklos bendruomenę.

      Jie linkėjo, kad mūsų mokykla būtų ta vieta, į kurią norėtųsi sugrįžti, prisiminti ir pasidžiaugti ja, o mokyklos istorijoje liktų gerų darbų, išsipildžiusių troškimų, mielų prisiminimų.

      Kalbėjo tėvų atstovas Gytis Drevinskas kartu su dabar besimokančiais sūnumi Tomu ir dukra Justina. Tėvas pasidžiaugė, kad šioje mokykloje buvo ugdomi visi keturi jo vaikai. Sveikinimo žodį absolventų vardu tarė Edita Prėnaitė.

      Po svečių sveikinimų nuotaikingai pasirodė Biržų „Saulės“ gimnazijos folkloro ansamblis „Saulala“ (vadovė N. Kaulinienė), Vabalninko B. Sruogos gimnazijos akordeonininkų ansamblis (vadovė R. Grinkienė) ir mūsų mokyklos darbuotojų duetas Egidijus Povilaitis ir Rita Ivanauskienė.

      ŠMM padėkos raštais pagerbti mokyklos ilgamečiai darbuotojai: Vilius Čiapas, Vidas Povilionis, Jolanta Širmelienė, Gražvyda Kubilienė ir Audronė Čiapienė, taip pat įteiktos padėkos Centro direktoriaus vardu.
     Renginio pabaigoje vedėjai pakvietė visus pasivaišinti prie mokyklos profesijos mokytojų, mokinių ir svečių iš Italijos (Mindaugo Lučkos ir Giusepe Derrico) paruoštų vaišių.

      Mokyklos bendruomenė yra dėkinga visoms įmonėms, finansiškai parėmusioms šį renginį: UAB „Bikuvos prekyba“, UAB „Nordic Proteins“, UAB „Agaras“, UAB „Norfos Mažmena“, Čygo – Kalkio tikroji ūkinė bendrija „Rinkuškiai“, UAB Biržų duona“, UAB „Moki veži“, „Šiaurės rytai“, „Biržiečių žodis“. Renginį filmavo „Balticum televizija.

      Renginio vedėjai dėkojo visiems už buvimą kartu ir gerą nuotaiką. Jie teigė, kad mokykla gyvuos tol, kol joje skambės mokinių balsai ir juokas, kol skambutis kvies pamokon... Renginys baigėsi linkėjimais ir toliau matyti jauno žmogaus sielą, nukreipti jį gėrio, grožio, teisingumo pusėn, sudominti dvasios lobiais, nes juk tik tai, kas išgyventa tampa vertybe, nušviečiančia kelią į ateitį.

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus