Gegužė. Pražysta pievos pienių žiedais. Alyvų krūmai pasidabina žiedų kekėmis ir visi suprantame, kad artėja mokslo metų pabaiga, paskutinis skambutis, kai teks atsisveikinti su mokykla. Suvirpa širdis. Ir graudu, ir iškilminga. Esu dvyliktokė.
Savo gaminį skiriu mokytojai. Tai saldi padėka jai.
Šią puokštę sukūriau per 240 cukruotų minučių iš cukruotų spalvotų gėlių.
Įkvėpimo netrūko. Viską dariau su užsidegimu ir įgyvendinau savo tikslą’’, - taip 2018-05-10 Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokyklos tarptautiniame maisto ruošimo technologijų profesinio meistriškumo konkurse ,,Tortų gamyba ir dekoravimas“ savo gaminį pristatė 65 grupės mokinė Monika Grigaitė. Ją paruošė mokytojos Vitalija Pociūnienė ir Renata Kaminskienė. Monika konkurse užėmė antrąją vietą. Šaunuolė!