Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Renginys Panevėžio profesinio rengimo centre Lietuvos šimtmečiui paminėti „Žinau. Gebu. Kuriu“

 DSC 0388a

      BTVMC bendrojo lavinimo dalykų (lietuvių k., anglų k., matematikos ir istorijos) mokytojai ir mokiniai kovo 14 dieną buvo pakviesti į VŠĮ Panevėžio profesinio rengimo centro renginį Nepriklausomos Lietuvos šimtmečiui paminėti „Žinau. Gebu. Kuriu“. Renginio tikslas buvo įteikti šiai sukakčiai savo Šimtmečio dovanas: dalintis gebėjimais, kurie skatintų siekti savo tikslų, suburti žmones, skatinti pilietiškumą, stiprinti ryšius, mokytis švęsti nacionalines šventes.

      Keturiose bendrojo lavinimo dalykų srityse mokiniai atliko skirtingas veiklas. Lietuvių kalbos mokinių komandą subūrė dvi lietuvių kalbos mokytojos- Asta Bacevičienė ir Marytė Valančienė, nes mokiniai rungėsi net dviejose rungtyse: raiškiojo skaitymo ir mokinių kūrybos. Abiejose rungtyse mūsų mokiniai neliko nepastebėti- už mokinių kūrybą Lietuvos šimtmečiui paminėti mūsų mokyklos komanda buvo įvertinta Brandžiausio, Nuotaikingiausio ir Įdomiausio kūrinio nominacijose, o raiškiojo skaitymo konkurse Gytis Pakalnis ir Lijana Makšimaitė už literatūrinę kompoziciją „Kas tu mums esi, Lietuva?“ gavo įvertinimą „Labai gerai“ ir pelnė garbingą II vietą.

      Istorijos mokslui atstovavo Laima Venslovaitė ir Aurimas Genys, turėję atlikti testines užduotis moodle aplinkoje. Mokinius konkursui ruošė istorijos mokytoja Giedrė Jankūnienė. Mokiniai gavo padėkas už dalyvavimą, tačiau prizinių vietų nepelnė.

      Gabiausi regiono matematikai (Modestas Čepulis, Andrius Masilionis ir Žygimantas Mickevičius) moodle aplinkoje sprendė išmonės ir nuovokumo reikalaujančius uždavinius, susietus su profesijos mokymusi. Mokinius konkursui ruošė matematikos mokytojai Donatas Makrickas ir Vida Gaidelionienė. Puikiai matematikos užduotis atliko Žygimantas Mickevičius (laimėjo I vietą), labai gerai- Andrius Masilionis (II vieta).

      Nuvykę atlikti anglų kalbos užduočių, vieni mokiniai vertė tekstus, susijusius su Lietuvos šimtmečiu, kiti pristatė savo krašto arba Lietuvos objektą anglų kalba. Kornelijus Mikėnas (mokytoja Marytė Martinkevičienė) buvo apdovanotas už puikią prezentaciją anglų kalba (I vieta), o Mantas Ruopas (mokytoja Ramunė Mikalauskaitė- Ašakienė) gavo Tiksliausio vertimo nominaciją.

      Ir mokytojai, ir mokiniai namo grįžo labai geros nuotaikos, pakylėti. Net ir neužėmę prizinių vietų, mokiniai jautėsi buvę įvertinti, pastebėti ir apdovanoti Padėkos raštais ir atminimo dovanėlėmis- VŠĮ Panevėžio profesinio rengimo centro užrašų knygelėmis.

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus