Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Tobulėlk su ERASMUS+

logo erasmus plusa

       Stažuotės (pagal ERASMUS+ Projekto ,,TOBULĖLK SU ERASMUS+" Nr. 2015-1-LT01-KA102-013178) metu susipažinome su Prancūzijos švietimo sistema, lankėme mokyklas ir stebėjome ugdymo proceso organizavimą jose.

Projekto tikslas - gerinti profesinio mokymo kokybę, tobulinti įsivertinimo kompetencijas, mokymo ir mokymosi procesų organizavimą, skatinti mokymosi motyvaciją, mokėjimą mokytis, įgyti profesinių praktinių įgūdžių realioje darbo vietoje, ugdyti profesines, pagrindines, socialines, tarpkultūrines kompetencijas ir bendruosius gebėjimus.

      Stažuotės metu stebėjome veiklą profesinio mokymo institucijose: Paryžiaus Saint Lambert statybos technologijų ir viešųjų darbų licėjuje, Hector Guimard profesinio statybos specialistų rengimo licėjuje, Floristų pameistrystės centre Ecole des Fleuristes de Paris, Sarbonos universitete mokslinių tyrimų centre. Susipažinome su ruošiamomis specialybėmis, su mokyklų profesinio mokymo praktinėmis bazėmis ir mokymo priemonėmis, inovatyviais mokymo metodais.

      Vizito metu bendravome su ugdymo institucijų vadovais, Prancūzijos švietimo ministerijos atstovu, licėjų mokytojais, Paryžiaus Sarbonos universiteto lektore.

      Įgyta patirtis leis kelti pedagoginę kvalifikaciją, gebėjimą organizuoti teorinį ir praktinį mokymą, didinti profesinio mokymo kokybę, patrauklumą, profesinių žinių gebėjimų plėtojimą, savo veiklos įsivertinimą, kuris neatsiejamas nuo Centro strategijos vystymo.

      Paryžius - meilės, šviesos, mados, maisto, meno, kultūros prabangos, vyno ir dar daugelio subtilių dalykų miestas. Istorijos vadovėliai, filmai, knygos kuria mums Paryžiaus vaizdą nuo vaikystės, tačiau smalsu ir savo akimis pamatyti, užuosti, pajusti vieną iš žymiausių miestų pasaulyje.

      Kultūrinis gyvenimas buvo įdomus ir turiningas. Aplankėme Eifelio bokštą – vieną iš Paryžiaus simbolių, esantį šalia Senos upės kranto, Eliziejaus laukus – žinomiausią Paryžiaus gatvę, kurioje gausu parduotuvių, restoranų, kavinių, seniausią muziejų Europoje – Luvrą. Aplankėme Versalio rūmus – buvusią Prancūzijos karalių rezidenciją ir bene lankomiausią pilį visoje šalyje. Šie rūmai, esantys apie 20 km nuo Paryžiaus, yra vienas garsiausių prancūzų klasicizmo šedevrų, traukiantis turistų akis savo išpuoselėtais gėlynais bei fontanais. 

      Įgyta patirtimi dalinsimės su kolegomis. Už turiningą stažuotę dėkojame BTVMC projektų vadovei M.Bistrickienei bei mokyklos vadovui D. Žukauskui už sudarytas sąlygas kelti kvalifikaciją užsienyje.

Projektų dalyvės: Audra, Zita, Ingrida, Jolanta

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus