Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Vasario 2-4 d. LITEXPO vyko XV tarptautinė mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda STUDIJOS 2017

 Studijos 673x472 1

      Tūkstančiai abiturientų ir jaunų žmonių kasmet svarsto ir kuria ateities planus, ieškodami tinkamiausio sprendimo kur mokytis. Jiems ir skirta tarptautinė mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda STUDIJOS, supažindinanti su studijų galimybėmis Lietuvoje ir užsienyje, su reikalingiausiomis profesijomis ir specialybėmis, su karjeros ir verslo perspektyvomis, su stažuotėmis ir savanoryste.

      „STUDIJOS 2017“ tema - UNIKALUSIS AŠ.

      Šia tema norima atkreipti dėmesį į vyresniųjų klasių moksleiviams itin aktualų klausimą – „Kas aš esu?“. Mokyklose jaunuoliai yra mokomi privalomų disciplinų, tačiau kreipiamas per mažas dėmesys į moksleivio kaip asmenybės ugdymą – neišmokę pažinti savęs, savo norų, stipriųjų ir silpnųjų pusių, jie sunkiai priima sprendimus dėl ateities.

      2017 metų parodos tikslas - padėti atpažinti savo stipriąsias savybes, suteikti žinių, kaip jomis efektyviai pasinaudoti šiuolaikinėje socialinėje ir darbo aplinkoje, išsikelti tikslus ir auginti save kaip unikalią ASMENYBĘ.

      Koncentruotas parodos turinys apima karjeros planavimą, reikalingas profesijas, perspektyvias specialybes, visų pakopų studijas Lietuvoje ir užsienyje, kalbų mokymosi galimybes, studijų kokybę, verslumo įgūdžių ugdymą, verslo įmonių lūkesčius būsimam darbuotojui, asmeninių savybių išgryninimą, tikslų išsikėlimą, savęs pažinimą. Jaunimui yra patrauklios šios parodos formatas, garsių žmonių patirtį, įkvepiančias sėkmės istorijas nes aktualią informaciją pateikia per tiesioginį bendravimą, paskaitas, seminarus bei neformalius susitikimus su mokymo įstaigų ir verslo atstovais, karjeros konsultantais, psichologais, moksleivių ir studentų organizacijų nariais.

      Vasario 3 d. Panevėžio regiono profesinio mokymo įstaigoms atstovavo Biržų technologijų ir verslo mokymo centro konditerio profesinio mokymo programos 70 gr. mokinės Sandra Ažiukaitytė ir Jurgita Širmelytė su profesijos mokytojomis Vitalija Pociūniene ir Renata Kaminskiene.

      Sulaukėme daug pagyrų, jog mūsų ekspozicija prabangi, šventiška, iškilminga, elegantiška, labai meistriška, profesionali ir labai labai saldi... Jomis turime pasidalinti su mūsų 70 gr. mokinėmis Sandra Ažiukaityte, Laura Barauskiene, Aida Gailiene, Kristina Kubiliene, Jurgita Širmelyte, Vita Užuoliene ir Aušra Šulniene, kurių kantraus, kruopštaus, kūrybiško darbo dėka ruošiant išskirtinius konditerinius gaminius galėjome pristatyti parodos lankytojams.

      Lankytojai taip pat grožėjosi floristo profesinio mokymo programos mokinių ir mokytojų Ingridos Pranauskaitės ir Audronės Čiapienės sukurta stalo kompozicija. Ekspozicijoje vyravo balta ir raudona spalvos, širdies formos detalės bei romantiškai rusenančios raudonos žvakės sufleravo jos temą – artėjančią Vasario 14-ąją, Šv. Valentino dieną.

      Parodos moto – LAISVĖ RINKTIS. Tai galimybė savarankiškai ieškoti atsakymų, nebijoti iššūkių ir netradicinių sprendimų,  drąsiai ieškoti savęs ir rinktis tai, ko nori! Todėl tikimės, kad parodos lankytojai į savo mokyklas ir namus grįžo kupini gerų įspūdžių apie profesinį mokymą      (-si) kaip kūrybingą, prasmingą ir įdomią veiklą bei apsisprendę, kokią profesiją rinksis studijuoti.

Konditerių, virėjų profesijos vyresn. mokytoja R. Kaminskienė

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus