Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

LITEXPO paroda

LITEXPO paroda „Mokymasis. Studijos. Karjera. 2013“

 

Litexpo      Vasario 7 – 9 d. Vilniuje LITEXPO parodų centre vyko tarptautinė paroda „Mokymasis. Studijos. Karjera“. Esminis šių metų parodos akcentas – savarankiškas profesinio mokymo įstaigų prisistatymas, demonstruojant populiariausias profesinio mokymo programas. Pirmą kartą profesinėms mokymo įstaigoms prisistatyti buvo skirta atskira salė.

      Vasario 8 d. Biržų technologijų ir verslo mokymo centras pristatė savo populiariausias profesinio mokymo programas. Apdailininko (statybininko) profesinio mokymo programos mokiniai M. Buta ir R. Drevinskas atliko dekoratyvinį faktūrinį dažymą su tapybos elementais. Darbas išsiskyrė spalvingumu ir originalumu. Mokinius moko profesijos mokytojai J. Širmelienė ir V. Povilionis.

      Floristo specialybės mokinės R. Džiūvienė, S. Viederienė, R. Armonaitė, V. Vaičekonytė ir D. Mockevičiūtė, padedamos profesijos mokytojos I. Pranauskaitės, demonstravo Valentino dienai sukurtas floristines kompozicijas. Joms, atstovavusioms Panevėžio – Utenos regionų profesinėms mokykloms, teko didžiausiais krūvis – dirbo visą dieną.

      Parodos lankytojų eilės nusidriekdavo prie maisto ruošimo sektoriaus, kur virėjo specialybės mokinės S. Sventožeckytė, Š. Janonytė ir I. Kvedaravičiūtė gamino vaisių asorti. Mokines rengė profesijos mokytoja L. Pilkauskienė.

      Nenutrūkstamas parodos lankytojų (bendrojo lavinimo mokyklų mokinių ir mokytojų, darbdavių ir kt.) srautas truputį glumino – tokio susidomėjimo profesiniu mokymu tikrai nelaukėme. Tai akivaizdžiai rodo, kad požiūris į profesinį mokymą, nors ir lėtai, bet užtikrintai keičiasi. Darbo rinka laukia absolventų, turinčių aukštą profesinę kvalifikaciją.

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus