Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Gamybinė praktika Ispanijoje

Gamybinė praktika Ispanijoje

 

Praktika Ispanijoje      Dalyvaujant „Animafest Experience“ programoje, mokiniams yra sudaroma galimybė ne tik atlikti gamybinę praktiką, bet ir vasarą išvykti į Ispaniją padirbėti. Pasinaudoję šia galimybe virėjo specialybės mokiniai Žygimantas Šernas ir Tomas Talmontas atliko trijų mėnesių praktiką Lanzarotėje (Ispanija) keturių žvaigždučių „Grand Teguise Playa“ viešbučio restorane.

      Sugrįžę mokiniai pasidalino praktikos patirtimi ir įspūdžiais. Jie ir dabar negali patikėti, kad viskas buvo tikra, pasakojo, kokio grožio sala ir kokio įspūdingo dydžio viešbutyje dirbo, kur kiekvieną dieną jūra, šiluma (nebuvo nei vienos dienos, kad lytų lietus), palmės, besišypsantys veidai, labai draugiški ir visada padedantys kolegos. Mokiniai džiaugėsi, kad gavo pasiūlymą stažuotis viename iš geriausių Lanzarotės viešbučio restoranų ir niekada negalvojo, kad tai įmanoma. Jie gyveno tame pačiame, kur ir dirbo, viešbutyje, kasdien valgė skanų ispanišką maistą, dirbo su nuostabiais žmonėmis ir kasdien vis daugiau sužinojo ispaniškos virtuvės paslapčių, gilino klientų aptarnavimo kultūrą, turizmo verslą. Jie gilino anglų kalbos žinias, išmoko ispanų kalbos pradmenų. Visi lūkesčiai pasiteisino daugiau nei 100 procentų. Mokiniai dėkojo už suteiktą galimybę, neišdildomus įspūdžius, naujus draugus bei už rūpestį juos išleidžiant į praktiką.

      Pagal kompanijos „Animafest Experience“ programą birželio 17 d. į Menorcos salą Ispanijoje išvyko antro kurso mokinė Eglė Bankauskaitė dirbti keturių žvaigždučių viešbučio „Nuramar“ restorane. Lauksime jos grįžtant su naujais įspūdžiais ir patirtimi.

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus