Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Praktika Ispanijoje

Mokinių gamybinė praktika Ispanijoje

 

Mokiniu susitikimas su Ispanu      Kiekvienais mokslo metais centro visų profesijų baigiamųjų kursų mokiniai privalo atlikti 15 savaičių gamybinę praktiką įmonėse. Mokiniams ieškoma galimybių atlikti praktiką ne tik Lietuvos įmonėse, bet ir užsienyje.

      Tam tikslui centras rengia projektus, nuolat plečia bendradarbiavimą ir ieško kontaktų ne tik su šalies darbdaviais, bet ir su įvairiomis Europos šalimis. Praėjusiais mokslo metais, įgyvendinant Leonardo da Vinci mobilumo projektus, aštuoni automobilių remontininko specialybės mokiniai profesines žinias gilino Anglijoje ir šeši technikos priežiūros verslo darbuotojo specialybės mokiniai - Ispanijoje.

      Šių mokslo metu pradžioje užsimezgė ryšys su Ispanijos kompanija ,,Animafest Experience“, kuri pasiūlė mokiniams atlikti praktiką aukštos klasės viešbučių virtuvėse, baruose, registratūrose. Centro mokiniai susidomėjo šiuo pasiūlymu. Bendradarbiavimas tęsėsi. 2011 m. gruodžio 3 d. buvome pakviesti į V.A. Graičiūno aukštąją mokyklą tiesiogiai susitikti su kompanijos ,,Animafest Experience“ atstovu David Matamala. Susitikime mokiniai buvo supažindinti su profesinės praktikos atlikimo galimybėmis Ispanijoje. Kompanijos atstovas pasiūlė atlikti gamybinę praktiką vyrėjo specialybės mokiniams Žygimantui Šernui ir Tomui Talmontui Ispanijoje, Lanzarotes saloje, Teguise Playa **** viešbučio restorano virtuvėje. Šiuo metu jau pasirašyta praktikos atlikimo sutartis. Mokiniai gilina anglų kalbos žinias ir nekantriai laukia vasario 20 d., kada galės išvykti.

      Tarptautinė praktika yra labai naudinga, nes tobulėja mokinių profesiniai įgūdžiai, ugdomi bendrieji gebėjimai, gilėja užsienio kalbų žinios, plečiasi jaunų žmonių akiratis. Mokiniai susipažįsta su Europos šalių kultūra, tradicijomis, istorija, religija, atsiranda noras keliauti, siekti mokslo ir darbinės karjeros profesinėje srityje.

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus