Konditerių 178 grupės mokinės ir jų vadovė sausio 22 d. jaukioje „Amplua Waffle” kavinės aplinkoje aptarė modulio vertinimo rezultatus. Šios kavinės savininkė Giedrė Badauskienė yra Biržų technologijų ir verslo mokymo centro konditerijos kurso mokinė.
Mokytojai Vigitai Žukienei buvo įdomu išgirsti kiekvienos mokinės pasisakymą apie didžiausią iššūkį praktinio mokymosi metu ir kokį kepinį gaminti patiko labiausiai. Mokinių nuomone, labiausiai jas sužavėjo Prancūziškų tortų, „Dubajaus” šokolado torto ir tinginio, tradicinio „Medučio”, „Napoleono”, eklerų, „Panakotos” gamyba.
Susitikimo metu buvo aptarti ne tik pasiekimai moksle. Konditerės pasisakė, kaip jautėsi būdamos mokinėmis: „Didžiuojamės tuo, kad mokomės, noriai lankome pamokas, į mokymosi procesą žiūrime rimtai. Noras tobulėti kuriant konditerinius šedevrus asmeninėje virtuvėje ir ne tik mus privertė atrasti laiko šioms studijoms! Kai kurios iš mūsų turėjo galimybę dalyvauti Erasmus+ programoje, susipažinti su Turkijos virtuve, žinias pritaikyti praktinėje veikloje. Labai vertiname neįkainojamas teorines ir praktines pamokas, galimybę išmokti ne tik konditerijos subtilybių, bet ir susidraugauti, išsiugdyti komandinio darbo įgūdžius, tapti lyg viena šeima. Didelis mokytojos Vigitos indėlis - asmeninis pavyzdys, kaip dalintis, padėti, taupyti, kūrybiškai „išsisukti“ iš keblios situacijos. Ji geba „užkrėsti“ aistra konditerijai. Praėjo dar tik pusė metų, o jau tiek daug išmokome! Motyvacija tobulėti tik didėja!”.
Ačiū „Amplua Waffle” savininkams už svetingą priėmimą.