Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Naujas išbandymas - integruota nuotolinė pamoka

      Toliau tęsiantis nuotoliniam mokymui, ieškome naujų ugdymo metodų, norėdami, kad mokymo procesas vyktų sklandžiai, kūrybiškai ir įdomiai. Todėl gegužės 12 dieną buvo vesta nuotolinė integruota pamoka „Fasadų tinkavimas“. Pamoką vedė apdailininko  (statybininko) modulinės profesinio mokymo programos mokytojai- Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos profesijos mokytojas Dovilijus Serapinas ir Biržų technologijų ir verslo mokymo centro mokytoja metodininkė Jolanta Širmelienė.

      Pamokoje dalyvavo Ukmergės technologijų ir verslo AS1-19 grupė ir Biržų technologijų ir verslo mokymo centro 102 grupės I pogrupis- apdailininko (statybininko) mokymo programos  rankinio tinkavimo modulis.

      Šios pamokos tikslas ir uždaviniai: susipažinti su fasado tinkavimu ir pagal galimybės atlikti nesudėtingus fasado tinkavimo ar remonto  technologinius procesus, išklausius mokytojų informaciją, peržiūrėjus pateiktų filmukų nuorodas, išsiaiškinti fasadų tinkavimo seką ir technologinius procesus, sužinoti, kokią naudą arba žalą tinkas daro aplinkai.

      Su mokytoju bendravome ZOOM aplinkoje, elektroniniais laiškais ir telefonu. Buvo susitarta, kokias bendrąsias kompetencijas ugdysime, kalbėta apie tarpdalykinių ryšių svarbą, dėstomos medžiagos pasiskirstymą, aptartos namų darbų užduotys ir jų atlikimo laikas, refleksija.

      Pamokai pasibaigus galėjome pasidžiaugti mokinių aktyvumu, jų kūrybiškumu. Tikimės, kad ši bendra pamoka tai tik pradžia  tolimesniam bendravimui.

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus