Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Netradicinės edukacinės pamokos Biržų lopšelyje – darželyje „Ąžuoliukas“

      Didžiosios metų šventės  jau pakeliui. Jos prasideda nuo mažų dalykų. Tai puiki proga kasdien būti šiek tiek geresniems, daugiau šypsotis, skirti daugiau dėmesio sau ir palepinti kitus.

      Ta proga š. m. gruodžio mėn. 11 dieną mūsų mokyklos 92 gr. būsima virėja E. Šalkauskaitė ir 105 gr. konditerė A. Čigaitė kartu su profesijų mokytojomis V. Pociūniene ir R. Kaminskiene vyko į Biržų lopšelį – darželį „Ąžuoliukas“, kur vyko netradicinės edukacinės pamokos ir buvo mokomi mažieji „mokinukai“ baltyminiu glaistu dekoruoti meduolinius sausainius. Lopšelio - darželio  „Ąžuoliukas“ priešmokyklinio ugdymo grupės „Saulutė“ vaikus mokėme ,kaip pasigaminti baltyminį glajų ir kaip jį nudažyti maistiniais dažais, kaip pasigaminti papuošimus naudojant cukrinę masę ir   įvairias silikonines  formeles. Pertraukėlių metu mažuosius „mokinukus“ vaišinome BTVMC konditerių iš vakaro iškeptais senoviniais kūčiukais ir aiškinomės, iš ko jie pagaminti. Kai vaikučiai išmoko pasigaminti papuošimus,  tada juos mokėme, kaip reikia glajų tepti ant meduolinių sausainių ir juos įvairiai dekoruoti. Vaikai džiaugėsi savo dekoruotais sausainiais, kuriais vakare kartu su tėveliais puošė grupės kalėdinę eglutę.

      Atsisveikindami mažiesiems padovanojome ir mūsų mokinių su meile pagamintus ir kruopščiai dekoruotus sausainius, kvepiančius cinamonu, gvazdikėliais, imbieru. Jie prisimins, kad ne už kalnų Šv. Kalėdos...

Konditerių, virėjų profesijos vyresn. mokytojos R. Kaminskienė ir V. Pociūnienė

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus