Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Profesijos mokytojų dėstymo vizitas Latvijoje

 20190116 150932a

      Įgyvendinant Erasmus+ projektą „Naujos žinios ir patirtis su ERASMUS +“ Nr. 2018-1-LT01-KA116-046905 Centro profesijos mokytojos Marytė Bistrickienė ir Jolanta Širmelienė vieną savaitę buvo išvykusios dėstymo vizito Zalenieku komerciala un amatniecibas vidusskola profesinėje mokykloje.

      Vyresnioji profesijos mokytoja Marytė Bistrickienė šios mokyklos įvairių specialybių mokinius supažindino su darbų saugos ir higienos reikalavimais. Tai mokytojai buvo naujas iššūkis, kuris suteikė daugiau pasitikėjimo savimi.

      Profesijos mokytoja metodininkė Jolanta Širmelienė vedė teorijos ir praktikos pamokas  siekiantiems įgyti restauratorių asistento specialybei Latvijos mokiniams. Tai buvo jos antrasis dėstymo vizitas šioje mokykloje.

      Mokytojos vedė netradicines integruotas pamokas restauratorių asistento specialybės mokiniams, taikė įvairius mokymo metodus.

      Mes, pedagogai, susiduriame su šiandieniniais jaunimo ugdymo iššūkiais: ugdytinių mokymo(si) sunkumais, mokymo(si) motyvacijos stoka, socialine atskirtim, ugdymu daugiakultūrinėje aplinkoje ir kt. Šie ugdymo iššūkiai skatina permąstyti pedagoginę praktiką ir bendravimo kultūrą, ieškoti naujų veikimo būdų ir priemonių, keistis gerąja patirtimi, tobulinti profesines kompetencijas.

      Dalyvavimas tarptautiniuose projektuose skatina naujų mokymosi metodų ieškojimą ir pritaikymą, pedagogų profesinį tobulėjimą. Dėstymo vizitai svetur yra akivaizdi nauda, nes mokykla tampa atvira, atsiranda glaudus ryšys tarp mokytojo ir mokinių, formuojasi nuoširdūs, stiprūs, patikimi tarpusavio santykiai, kurie išlieka ir pasibaigus projektui bei skatina imtis naujų sumanymų. Tokie vizitai leidžia tobulinti savo profesines savybes ir įgūdžius, mokytis naujovių, tobulinti IKT žinias, bendrauti užsienio kalbomis ir tobulėti asmeniškai.

      Tokios projektinės veiklos svarbios abiejų mokyklų bendruomenei: mokiniams, tėvams, pedagogams.

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus