Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Tėvų susirinkimas

Tėvų susirinkimas

 

DSC 0113a      Įpusėjus mokslo metams Biržų technologijų ir verslo mokymo centre įvyko jau tradiciniu tapęs mokinių tėvų susirinkimas.

      Vienas iš pagrindinių sėkmingos švietimo įstaigos veiklos veiksnių – stiprus tėvų ir Centro bendruomenės ryšys. Todėl susirinkimo laiką stengėmės išnaudoti stiprindami šį ryšį.

      Tėvai grožėjosi floristo profesinio mokymo programos mokinių kūrybos paroda (profesijos mokytojos A. Čiapienė, I. Pranauskaitė), mokinių menine programa (mokinius pasirodymams parengė neformaliojo ugdymo programos vadovė E. Prunskienė, lietuvių k. mokytojos G. Kregždienė ir A. Bacevičienė), buvo supažindinti su I –ojo pusmečio pažangumo ir lankomumo rezultatais (skyriaus vedėjas M. Vegys), Centro 2011-2015 m. ugdymo tendencijomis ir perspektyvomis (pavaduotojas ugdymui D. Žukauskas), klausėsi įspūdžių iš projektinės veiklos stažuočių užsienyje pristatymo (projektų vadovė M. Bistrickienė) ir psichologės Ž. Skupaitės pranešimo ,,Mokinių mokymosi motyvacija“. Žinome, kad tėvų neabejingumas savo vaikų mokymuisi ženkliai prisideda prie gerų jų pasiekimų. Už tai mokinių tėvams direktorius A. Araminas atsidėkojo padėkos raštais bei pakvietė pasivaišinti prie būsimųjų virėjų paruošto stalo (profesijos mokytoja R. Kaminskienė).

      Tėvai neskubėjo skirstytis – nemažai jų nepraleido progos pabendrauti su mokytojais, pasidomėti, kas jų vaikams sekasi geriausia, o dėl ko reikėtų susirūpinti.

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus