Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Šventė, tapusi tradicija

Šventė, tapusi tradicija

 

Atvirų durų diena      Biržų technologijų ir verslo mokymo centre kiekvienais metais organizuojama ,,Atvirų durų“ savaitė. Šis renginys jau tapo tradicija. Tradicijos mokinių gyvenime turi didelę reikšmę. Jos padeda stiprinti kolektyvą, veiklos įgūdžius, pasididžiavimo savo mokykla jausmą.

      Šiais metais ,,Atvirų durų“ savaitės renginiai vyko balandžio 8 – 12 d.

      Savaitė prasidėjo Automobilių mechaniko specialybės mokiniams skirta profesinių žinių viktorina. Daugiausiai klausimų teisingai atsakė Centro 16 grupės mokinių komanda. Nuo jų nedaug atsiliko Vabalninko skyriaus būsimieji Technikos priežiūros verslo specialistai.

      Antradienį bendrojo lavinimo dalykų konkurse ,,Universalus žmogus“ rungėsi 11-12 kl. mokinių komandos. Universaliausias žinias pademonstravo Biržų ,,Saulės“ gimnazijos skautų penketukas.

      Trečiadienis – ,,Profesijos diena“. Susipažinti su specialybėmis, mokymo baze susirinko mokiniai ir mokytojai iš Biržų ir Pasvalio bendrojo lavinimo mokyklų. Taip pat atvyko UAB ,,Biržų duonos“, Lietuvos darbo biržos Biržų skyriaus ir Panevėžio kolegijos atstovai. Renginį pradėjo Vabalninko skyriaus šokėjų ir dainininkų kolektyvai. Susirinkusiuosius pasveikinęs Centro direktorius A. Araminas kvietė mokytis pagal Centre ir Vabalninko skyriuje parengtas mokymo programas. Vėliau kalbėję pavaduotojas ugdymui D. Žukauskas ir skyriaus vedėjas M. Vegys pristatė Centro ugdymo sistemos ypatumus.

      Svečiai apžiūrėjo mokymo kabinetus, dirbtuves ir bendrabutį. Stebėjo, kaip mokosi būsimieji apdailininkai, virėjai, floristai, automobilių mechanikai, prekybos įmonių vadybininko padėjėjai, klausėsi profesijos mokytojų pasakojimų. Visa tai buvo įamžinta Panevėžio verslo konsultacinio centro vykdomo projekto filme apie specialybes.

      ,,Profesijos dieną“ baigėsi Biržų ,,Saulės“ gimnazijos, Panevėžio kolegijos ir Centro krepšinio komandų turnyru. Pergalę šventė ,,Saulės“ gimnazistai.

      Ketvirtadienį įvyko šachmatų/šaškių turnyras, kuriame varžėsi Centro, Biržų ,,Kaštonų“ pagrindinės ir ,,Atžalyno“ vidurinės mokyklų sportininkai. Sumaniausi buvo ,,Kaštonų“ pagrindinės mokyklos mokiniai.

      Centro bendruomenė džiaugiasi sulaukusi gausaus būrio svečių ir tikisi daugumą jų sutikti dar kartą Rugsėjo 1-ąją.

      Mokinių tarybos informacija.

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus