Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Mokėmės bendrauti be streso, valdyti stresą ....

Mokėmės bendrauti be streso, valdyti stresą ....

 

Streso valdymas      Stresas yra neišvengiamas gyvenimo reiškinys, galintis skatinti veiklumą, padedantis žmogui tobulėti, tačiau jei jis stiprus, dažnai besikartojantis ar ilgai užsitęsęs, gali sukelti ligas.

      Biržų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktorė Violeta Valiukienė bendradarbiavo organizuojant Biržų technologijų ir verslo mokymo centre seminarą‚ „Stresas žmogaus gyvenime“, kurį vedė psichologas Evaldas Karmaza.

      Seminaras buvo sudarytas iš dviejų dalių. Pirmiausia lektorius susitiko su mokiniais. Įdomus psichologo prisistatymas ir susipažinimas nuteikė mokinius įdomiam bendravimui. Mokiniai buvo mokomi, kaip valdyti stresą. Lektoriaus kalba buvo nuolat iliustruojama vaizdine medžiaga, pateikiami įdomūs gyvenimiški pavyzdžiai.

      Po pietų pertraukos psichologas susitiko su Centro mokytojais ir kitais darbuotojais. Mokytojai dėl savo darbo specifikos nuolat patiria psichinį, fizinį, emocinį stresą. Psichologas mokytojams pateikė keletą streso įveikimo metodų ir pavyzdžių, kaip pertraukų metu jais galima pasinaudoti. Seminaro laikas pralėkė nepastebimai.

      Po seminaro neskubėjome namo, diskutavome apie tai, ką naujo sužinojome šiandienai aktualia tema. Džiaugėmės, kad praktiškus psichologo patarimus galėsime pritaikyti kasdieniame gyvenime.

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus