S. Nėries g. 8, Vabalninko m., Vabalninko sen., Biržų r. sav., LT-41318 +370 668 76060 vabalninkoskyrius@btvmc.lt

Padėkos ir bendrystės vakaras

DSCF9320a
      Gruodžio 16 d. BTVMC Vabalninko skyriaus moksleivių bendrabutyje vyko „Padėkos ir bendrystės vakaras‘‘. Toks renginys, jau tapęs šioje įstaigoje tradicija, - puiki galimybė pabūti kartu , pajusti Advento ramybę.

      Advento žvakelės, spindinti eglutė, antro kurso mokinių Astos Paliukaitės ir Juliaus Juozausko šiam vakarui skirti posmai įprasmino Šv. Kalėdų laukimą ir dalijimosi džiaugsmą. Vyresnioji profesijos mokytoja Violeta Vilkelienė pasidalino mintimis apie Advento laikotarpio prasmę, apie žvakelių šviesos virpėjimą, kuris ištirpina nerimą ir baimę, prikelia norą daryti gerus darbus, praneša, kad artėja Kalėdos, primena, kad mūsų gerumas yra tikroji šviesa, kuri nugali tamsą ir blogį.

      Kiekvienas atėjęs į vakarą iš Vabalninko skyriaus vedėjos Vilijos Daukienės rankų gavo dovanų už gerus darbus, už tvarkingą gyvenimą bendrabutyje, už pasiekimus sporte. Artėjant gražiausioms metų šventėms svarbiausia – dalintis su kitais gerumu ir dovanomis. Skyriaus vedėja kvietė paskutinę Advento savaitę nešti Kristaus šviesą kitiems: padaryti artimo meilės darbą, susitaikyti bent su vienu asmeniu, su kuriuo esame susipykę.

      „Padėkos ir bendrystės vakaro“ iniciatorius bendrabučio auklėtojas Boleslovas Marcikonis padėkojo visiems už buvimą kartu, palinkėjo ramaus, šviesaus Šv. Kalėdų laukimo ir pakvietė prie Adventinio stalo pabendrauti, paragauti kvapnios arbatos, bei pasivaišinti bendrabučio budėtojų keptais skanumynais, mokinių atsineštais Advento laikotarpio valgiais. Susikaupimo, ramybės, laukimo nuotaiką sustiprino auklėtojo dalinami Kalėdaičiai. Susirinkusieji prisiminė Advento žvakių simboliką, šiltai bendravo. Mokiniai padėkojo bendrabučio budėtojoms Stasei Čyžienei, Dianai Vasiliauskienei, Anicetai Grikinienei, Dalytei Mikėnienei, Reginai Čirvydienei už šilumą ir darbą.

      Švenčių laukti yra smagu, o ypač – Šv. Kalėdų. Šis laikotarpis prisipildo mažų stebuklų, kurie sušildo kiekvieno širdį. Įsileiskime į namus Advento dvasią.

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

 

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus