Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

„Karjeros planavimas šiandien ir rytoj“

„Karjeros planavimas šiandien ir rytoj“

 

PA170082a      Spalio 17 d. mokiniai lydimi karjeros koordinatorių dalyvavo Nemunėlio Radviliškio pagrindinės mokyklos vykdomo projekto „Karjera pasideda Nemunėlio Radviliškyje“ baigiamojoje konferencijoje „Karjeros planavimas šiandien ir rytoj“.

      Konferencijos dalyvius pasveikino mokyklos direktorė S. Venskūnienė ir Biržų r. merė I. Varzienė. Kultūros ir sporto skyrius vyriausiasis specialistas M. Jukonis supažindino su jaunimo organizacijomis Biržose. Panevėžio teritorinės darbo biržos Biržų skyriaus atstovė L. Kriauklytė apžvelgė darbo rinkos tendencijas. Nemunėlio Radviliškio pagrindinės mokyklos vykdyto projekto ugdymo karjerai veiklas pristatė mokyklos karjeros specialistės V. Vaitaitytė ir A. Svalbonienė. Biržų technologijų ir verslo mokymo centro ugdymo karjerai veiklų patirtimi pasidalino Dalia Liaukevičienė ir Donatas Plikšnis. Pranešimus apie profesinio orientavimo veiklas skaitė rajono mokyklų atstovai, mokiniai.

      Po pranešimų mokiniai ir mokytojai išsiskirstė į užsėmimus. Mokiniai dalyvavo LEG lektoriaus K. Vingilio seminare - mokymuose „Kaip pažinti savo poreikius, kaip atrasti savo svajonių profesiją?“. Mokytojai ir svečiai Pasaulio kavinės metodu diskutavo šiomis temomis: „Savanorystės nauda jaunam žmogui“, „Kaip patekti į darbo rinką“, „Svajonių darbas - koks jis“, „Idėjos PIT veiklos kryptims“, „Asmeninės savybės, svarbios karjeros sėkmei“, „Kaip padėti vaikui pagrįstai ir atsakingai pasirinkti profesiją?“.

      Papietavę mokiniai dalyvavo diskusijoje, praktiniuose užsiėmimuose, proto mūšyje šiomis temomis: „Žingsniai, kurie padėtų turėtu svajonių darbą“, „Stiprios darbuotojo savybės“, „Silpnos darbuotojo savybės“, „Verslo idėja kaime“, „Svajonių darbas - koks jis?“, „Kodėl žmonės dirba?“. Mokytojai klausėsi K. Vingilio seminaro „Kaip padėti savo vaikui pasirinkti karjeros kelią, kaip pastebėti jo savybes, jas ugdyti?“. Po užsiėmimų vyko darbo grupių rezultatų aptarimas.

      Konferencijoje mokiniai ir mokytojai pasidalino patirtimi ir pasisėmė naujų karjeros planavimo idėjų.

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus